RO Study
👤
Probert323
Probert323
29-10-2018
Geografie
a fost răspuns
dinstanta dintre costanta si timisoara
Răspuns :
Lunavalente1715
Lunavalente1715
29-10-2018
Distanța dintre constanța și timișoara este de 764 de km
Answer Link
Smartunicon08
Smartunicon08
29-10-2018
distanta intre constanta si timisoara =762kilometri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Aceste Pronumele Precizand Doar Felul Si Functia. Telefonul Meu S-a Descărcat, Mi-l Poți Împrumuta Pe Al Tău? L-am Văzut Citind O Buclă În Timp Şi I-
29. Paralelogramul ABCD Are Diagonalele AC = 18 Cm Şi BD-10 Cm. Ştiind Că Unghiul dintre Dreptele AC Şi BD Are Măsura De 30°, Calculaţi Aria Paralelogramului.
AJUTOR! (dau Coroana Si Puncete
5. Quel Est Le Féminin De Ces Noms? A) Un Chanteur - Une..... Un Voleur - Une..... Un Coiffeur - Une..... Un Danseur - Une..... Un Nageur - Une..... B) Un Cuisi
Care Este Măsura Unghiului Descris De Acul Orar Al Unui Ceas Timp De :a) 3 Ore ; B) 6 Ore ; C) 2 Ore ; D) 5 Ore?
Cum Ar Trebui Să Fie Țara A Copilăriei
Buna!! Imi Puteti Spune Va Rog Daca Cumva La O Olimpiada Iti Greseste Un Subiect DOAR TIE Ce Se Intempla, Iti Mai Pune Punctaj? Nu Iti Mai Pune?Va Rog Spuneti M
1. Menționați Doi Autori Care Susțin Tradiția Romanității Românilor Cum Că Aceștia Se Trag Din Coloniștii Aduși De Împărații Romani În Dacia; 2.formulați Un Pun
Dau Coroană Aveți Toate Detaliile Acolo!
15. Bazele Unui Trapez Isoscel Sunt AB = 10 Cm Şi CD = 4 Cm. Dacă Dreapta CE, Unde E Este Mijlocul Laturii AB, Este Perpendiculară Pe BC, Atunci Aria trapezulu