RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult ajutati ma ❤❤❤❤
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-10-2018
a·b = 8
1·8 = 8
2·4 = 8
4·2 = 8
8·1 = 8
Numerele sunt
108 + 204 + 402 + 801 = ...1515
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am Mare Nevoie De Ajutor! Am Ajuns La Poezia Cuiul De Tudor Arghezi Si Am De Scris Si De Raspuns La 8 Intrebari Si De Facut 5 Exercitii! Am Nevoie De Ajut
6 Pahare Si 5 Farfurii Au Costat 29,8 Lei; 3 Pahare Si 11 Farfuriiau Costat 42,1 Lei.cat Costa Un Pahar?daro Farfurie??dar 3 Pahare Si 3farfurii?se Stie Ca 4 Ca
Perimetrul Unui Parallelogram Reprezinta Un Sfert Din Perimetrul Unui Patrat Cu Lungimea Laturii De 12 Cm . Daca Laturile Paralelogramului Au Lungimile In Centr
A)Un Muncitor Ridica O Caldare cu Mortar Cu Masa de 20kg Cu Ajutorul Uni Scripete Fix , Aplicind asupra Cablului O Forta De 220N .Determina Randamentul ins
In Structura : [...] în Două Nuclee Mai Uşoare, Odată Cu Eliberarea Unor neutroni [...] Ortograma Odata Se Scrie Legata Sau Dezlegata?
Ma Poate Ajuta Cineva Si Pe Mine La Ex Asta ? "Impartirea Unui Segment In Medie Si Extrema Ratie (raporty De Aur )" .Aflarea Valorii Numarului De Aur .
Daca Abc+bca+cab = 444 Atunci Ab +bc +ca= ? ?
Scrie, In 3-5 Randuri, Semnificatia Secventei,,ca Aceasta Bucata De Pamant E Mai Mult Moldoveneasca Ca Leseasca, S-o Tinem Zalog Pe Bani Buni Din Punga Stramos
Stiind Ca X+y=-7 Si Y+Z=1 Calculatia)3x + 3y - 1b)x+2y+zc)2x+5y+3z-7 Please!!!
Va Rog Cum Se Calculeaza √12-1+1234x3=?