👤
a fost răspuns

Scrie o compunere amuzantă cu membrii familiei!
Vă rog să mă ajute cineva!

Răspuns :

La pescuit

Era o zi frumoasă și plăcută de vară.
Eu și familia ne-am hotărât să mergem la un pescuit.După ce am ajuns,eu l-am ajutat pe tata să instaleze undițele.Mama și sora mea au pregătit cortul și grătarul.După ce am văzut că tata a prins doi somni,i-am spus să mă lase și pe mine să văd dacă pot prinde ceva.El m-a lăsat.Stând pe scaun am presupus că a mușcat și momeala mea un pește.Am alergat repede cu gândul că voi prinde ceva.Neatent/ă nu am observat că pământul era alunecos.Am căzut.Tata a venit repede la mine și m-a tras repede din apă.Mi-a spus să fiu mai atent/ă data viitoare.Am început să râdem cu toții.
Pot spune,că,a fost o întâmplare amuzantă.

Familia

Familia este cel mai depreț lucru pe care îl poate avea cineva. Într-o zi noi ne-am gândit să ieșim la un picnic. Mama era entuziasmata fiindcă nu am ieșit demult.Ajunsi acolo tata a pus muzica iar frații mei mancau.Mama pregătește cea mai bună mâncare.Din întâmplare ne-am întâlnit și cu verișorii noștri în același loc. Ei s-au gândit să-i facă o farsă tatălui meu;am fost și noi deacord insa farsa nu a decurs tocmai cum ne asteptam.Verii mei voiau să îi pună la ușa masinii faina că sa cadă peste el însă tata a aflat de acest lucru și i-au făcut pe veri să creadă că i-au mers.Insa după un timp tata le-a trimis să îi aducă telefonul iar faina a căzut pe ei.Toti am inceput să râdem de ei că nu le-a ieșit farsa.Cu siguranță vom mai ieși la picnic încurând