RO Study
👤
Alexandragabara22
Alexandragabara22
26-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Cate sensuri are umbra
Răspuns :
Simona1977
Simona1977
26-10-2018
umbra-intuneric
umbra-tristete- In inima mamei s a lasat o umbra amarnica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Da Un Text Epic De Toamna (sa Fie Scris De Autori Cunoscuti) Va Rog Mult Am Nevoi Urgent
Ce Formula Folosesc Cand Mi Se Cere Sa Aflu Cati Metri De Panza Sunt Necesari Pentru Confectionarea Unui Cort?(mi Se Da O Piramida Patrulatera Si Stiu Ca Muchi
In Figura 1 Este Reprezentata O Sfera Cu Raza De 3cm.Volumul Sferei Este Egal Cu ... Pi Cm La A 3
Scrisoare In Engleza
Ajutor Va Rog Numeste Pasarile Si Animalele Prezentate Pe Stema Romaniei
Am Functia : X^2+5x+4 Trebuie Calculata Distanta Dintre Punctele De Intersectie Ale Graficului Functiei Cu Axa Ox
Octav Si Adrian Aveau Cate 34 De Bom..Fiecare Dintre Cei Doi Frati A Mancat Tot Atatea Bom Cate I-au Ramas Celuilalt. Cate Bom LE-AU RAMAS ,LA UN LOC ,CELO
Va Rog Ajutatima La Matematica!!! Realizati Un Desen Pentru Care Va Fi Adevarata Propozitia: Punctele A,B Apartinunghiuui Ascutit UNG Si Segmentele [AN] Si [BN]
"Catul Impartirii A Doua Nr Naturale Este Un Sfert Din Impartitor Iar Restul Este Un Sfert Din Cat.Suma Restului Cu Catul Si Cu Impartitorul Este 1995.Aflati Re
Calculati Nr. X,y Si Z Invers Proportionale Cu Nr 0.(3) , 0.25 Si 0.2 Stiind Ca 3x+2y-3z=20