RO Study
👤
Spiti2006
Spiti2006
06-02-2015
Informatică
a fost răspuns
ce este limbajul ajax
Răspuns :
Ronnix
Ronnix
07-02-2015
In principal,
Ajax
nu este un limbaj de programare, ci mai degraba un atu in realizarea unui website.
A
cesta face posibila comunicarea cu serverul fara a fi nevoie sa incarce o noua pagi
na.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Masa Are Un Cub Cu Latura De 2 Cm Si P1=800kg\m Cub
PENTRU A PROCURA 2 ENCICLOPEDII"ORGANISMUL UMAN"IMI LIPSESC 137 LEI.CUMPAR DOAR O ENCICLOPEDIE SI-MI RAMIN 55 LEI.CIT COSTA O ASTFEL DE ENCICLOPEDIE?
Cine Imi Poate Traduce Asta? NU DE PE GOOGLE TRADUCERE !!!kate : Hi , Liz . I Called You Yesterday MorningYou Were Not At HomeLiz : Hi Kate. I Was At The Lib
Am Nevoie De Un Text Cu Titlul Parintii Mei,folosind Cuvintele : Muncesc,ne Rugam,ne Plimbam,ascultam,Biserica,iubire Di 3 Randuri De Caiet Studentesc.Multumesc
Formarea Cuvintelor Stralucit, descusut, Reales.Justificare.
Termenul Regent In Fraza De Mai Jos Este "a Vorbi"?
Perimetru Unui Triunghi Este De 891m. Afla Lungimea Fiecarui Laturi, Stiind Ca Ele Reprezinta Nr Impare Consecutive.
Faceti Un Referat Despre Un Cutremur Sau Uragan Sau Tunami Sau Furtuna Etc. Din Istorie In Engleza. Va Rog Imi Trebuie rapid !!!!!!!!!!
Redacteaza O Compunere ( 10-15 Randuri) In Care Sa Iti Imaginezi SiRedacteaza o Compunere ( 10-15 Randuri) In Care Sa Iti Imaginezi Si Sa Descrii O Situatie Si
As Vrea Sa Ma Ajutati La Aceasta Tema... Doar Vreau Sa Va Stiu Ideile. Am De Facut O Compunere Cam Cu Acest Inceput: Soarele Arata Ca Ziua Este La Amiaza.