RO Study
👤
Maryuspopa
Maryuspopa
24-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Cuvant cu sens asemanator pentru a citi
Răspuns :
IonutIantoc
IonutIantoc
24-10-2018
A citi = a lectura, a studia, a invata, a se cultiva
Answer Link
Aaardna1539
Aaardna1539
24-10-2018
a citi=a lectura,a se cultiva,a studia
Coroana?? :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Propozitii La Forma Afirmativa 2 Propozitii La Forma Negativa2 Propozitii La Forma Interogativa4 Propozitii La Forma Negativa Scurta
Care Este Rolul Virgulei? In General.
Traduceti Din Engleza In Romana Urmatorul Text: Intr-o Sambata Eu Ma Jucam Afara Cu Fratele Meu .Dintr-o Data Cerul S-a Inrosit Si Se Auzea Un Zgomot Ciudat
Salut? Îmi Puteti Recomanda Cateva Melodii De Fundal Pentru O Prezentare Powerpoint Despre Diamant La Chimie?
Antonimul Lui Marunte
Explica Sensul Expresiei O Fuga Buna De Cal
Suma A Doua Numere Este 675. Unul Din Termeni Este Cel Mai Mic Numar Format Din Sute Zeci Si Unitati Scris Cu Trei Cifre Distincte. afla Celalant Termen
1.Fortele Care Actioneaza La O Presa Hidraulica Au Valorile F₁=245N , Respectiv F₂=4900N . Daca Pistonul Mare Are S₂=200cm² , Sa Se Ale Aria Celui Mic .2.Asupra
1.Care Este Principala Cauza A Coloniarii Grecesti? 2.Care Erau Locuitorii Pe Care I-au Gasit Grecii In Dobrogea? 3.Ce Produse Cumpara Grecii De La Autohtonii D
Catul A Doua Numere Naturale Este 4.Daca Se Dubleaza Deimpartitul Iar Deimpartitorul Se Micsoreaza De Doua Ori ,care Va Fi Catul Inpartirii???? Verifica Pe Exem