👤
a fost răspuns

rescrie textul corectand greselile Nordul  tarii clima este mai rece.De aceea acolo nu se cultiva floarea soarelui.stiu aceste lucruri de la prietenul meu din Baia mare.El mi-a zis ca Sambata merge in Parcul de langa Palatul Copiilor.Aici se intalneste cu colegii sai de la Scoala generala Nr.1.Ei pregatesc Piesa de treatu Sanziana si Pepelea cu care spera sa obtina un premiu la festivalul teatrelor de amator
va rog

Răspuns :

Nordul tarii climatice este mai rece.De accea,acolo nu se cultiva floarea soarelui.Stiu aceste lucruri de la prietenul meu din Baia mare.El mi-a zis ca sambata merge in parcul de langa Palatul Copiilor.Aici se intalneste cu colegii sai de la Scoala generala Nr.1.Ei pregatesc piesa de teatru Sanziana si Pepelea cu care spera sa obtina un premiu la festivalul teatrelor de amatori.

Cred ca asa e :).Bafta
In Nordul tarii clima este mai rece.De aceea acolo nu se cultiva Floarea-Soarelui.Stiu aceste lucruri de la prietenul meu din Baia Mare.El mi-a spus ca sambata mergem in parcul de langa Palatul Copiilor.Aici ne intalnim cu colegii nostrii de la Scoala Generala nr.1.Noi pregatim piesa de teatru Sanziana si Pepelea, cu care speram sa obtinem un premiu la festivalul teatrului de amatori.

Nu stiu daca este bine.