👤

Mă puteți ajuta , am nevoie de un interviu în franceza cu o personalitate , fotbalist sau jurnalist, cu minim 5 întrebări și 5 răspunsuri, și îl puteți da și în romana pentru că trebuie să știu să traduc un pic iar Google translator nu funcționează bine deloc.am nevoie in seara asta până mâine . Mulțumesc frumos

Răspuns :

J = journaliste

DD = Didier Deschamps (ex footballeur et actuel entraîneur de l'équipe nationale française)

J : Bonjour Didier et merci d'avoir accepté notre invitation pour votre première déclaration en direct.

DD : Bonjour à tous! Merci à vous de m'avoir invité.

J : Comment vous vous sentez maintenant après avoir gagné la Coupe du Monde 2018 en étant l’entraîneur?

DD : Je suis hyper content, nous avons travaillé dur pour pouvoir y arriver, notre équipe a eu un bon moral, ils étaient en forme, ils ont montré que la France est forte. Et je voudrai les remercier à eux et à tout le staff.

J : Vous avez réalise une performance unique en France, vous êtes le troisième entraîneur avoir gagné la Coupe du Monde en étant joueur et entraîneur. Vous savez que est-ce que ça veux dire ça , non?

DD : Oui, je sais et je suis très heureux de l'avoir réussi pour moi, pour les joueurs, pour l'équipe nationale, pour la France!

J : Merci beaucoup Didier et félicitations pour cette performance!

DD: Merci à vous! Au revoir!

Traducere :

R = reporter

DD = Didier Deschamps (fostul fotbalist și antrenor actual al echipei nationale franceze)

R : Buna ziua, Didier, va multumim ca ati acceptat invitatia noastra pentru prima dvs. declarație live.

DD: Buna ziua tuturor! Multumesc ca m-ati invitat.  (Multumesc pentru invitatie)

R : Cum va simtiti acum dupa ce ati castigat Cupa Mondială 2018 ca si antrenor?

DD : Sunt foarte fericit, am muncit din greu pentru a realiza acest lucru, echipa noastra a avut un moral bun, au fost in formă, au aratat ca Franta este puternica. Și vreau sa le mulțumesc tuturor jucatorilor și intregului personal.

R : Ati obtinut o performanta unica in Franta, sunteți al treilea antrenor care a castigat Cupa Mondiala ca jucator și antrenor. Stiti, ce inseamna acest lucru, nu?

DD: Da, stiu si sunt foarte fericit ca am reusit pentru mine, pentru jucatori, pentru echipa natională, pentru Franta!

R : Va mulțumesc foarte mult Didier si felicitari pentru aceasta performanta!

DD : Va mulțumesc si voua! La revedere!