RO Study
👤
Da1870
Da1870
06-02-2015
Studii sociale
a fost răspuns
vreau 3 poezii inchinate Maicii Domnului
Răspuns :
Orzacioan18
Orzacioan18
06-02-2015
Maica Crinilor de Zorica Latcu
versuri despre Maica Domnului de Arhim. Cleopa ILIE
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Unghiurile AOB, COB Și COA Sunt Unghiuri În Jurul Unui Punct. Știind Că Măsura Unghiului BOC Este Dublul Măsurii Unghiului AOB Și Cu 10° Mai Mică Decât Măsur
Transcrie Propozițiile Subordonate Din Contextul De Acum Încolo Ne Așteptăm Să Aflăm Informații Și Mai Impresionante Din Această Lume De Vatră Precum Este Astro
13. A) Știind Că A • B = 1/7 Și A•c = 14/3, Calculați A•(b+c) ;b) Știind Că A•b = 3/11 Și A•c = 10/77, Calculați A • ( B + C )
AJUTORRRRRRRRR DAU COROANA PLZZZZZ E URGENT
Scrie Un Proverb Care Să Potrivească Temei Principale A Textului Citit, Curiozitatea.va Roggggg Ajutatima!!!!
Un Bazin În Formă De Cub Are Latura De 4 M. Se Umple Cu Apă Până La Înălțimea De 3 M. Ştiind Că În Fiecare Zi Se Iau Din Bazin Câte 1200 Dm' De Apă, Calculați Î
Va Rog Urgent Dau Coroana!! Punctele E Și F!
Astăzi Am Nevoie Mulțumesc Anticipat.
Determinați Numerele Naturale Abc , Ştiind Că A + B + C = 12 Şi C = 2b.Va Rog Frumos Stiu Ca E Usor Dar Sunt Mai Multevariante Si Vreau Sa Fiu Sigura
Norii De Mai Jos Conține Ideile Principale Ale Textului Dat Din Cauza Unui Vânt Puternic Acestea Sau Amestecat. Numerotează În Ordine Ideile Principale 1.omenii