RO Study
👤
Andrei6946
Andrei6946
22-10-2018
Studii sociale
a fost răspuns
cum sa inveti simplu si cu efect
Răspuns :
Gigicremeneanu
Gigicremeneanu
22-10-2018
încearcă să scrie lecția pe care vrei sa o înveți pe o foaie de mai multe ori cel puțin la mine merge sper ca am fost de ajutor
Answer Link
Аноним
Аноним
22-10-2018
incearca sa veti seara. Eu asa fac si am rezultate bune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Rebusul 1) Semnul ":" Se Citeste...2)împărțirea Se Face In ...egal 3)numărul Pe Care Îl Împarțim Se Numește ....4)rezultatul Împărțiri De Numește.
Closca Are 18 Pui:galbeni,negri,si Roscati.Stiind Ca Galbeni Si Negri Sunt 13 ,iar Negri Si Roscati Sunt 12,află Cati Pui Are Din Fiecare Fel.
Cum Se Rezolva Ex 3? Ofer Coroana Va Multumesc
Calculeaza Suma A+b+c ,unde A Este Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre Cu Produsul Cifrelor 10, B Este Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre, Iar C Este Al Cincilea Numar De 2
Ma Ajuta Cineva Va Rog
Băieții Au Desenat In Total 17 Avioane;Radu A Făcut În Total 18 Desene;Alecu A Desenat Cu 2 Mașinuțe Mai Multe Decît Radu. Alecu A Desenat 5 Avioane .
Numește Trei Poezi De Ale Lui Ion Luca Caragiale
Fiecare Elev Are Dreptul De A Fi Felicitat Pentru Ceva. Va Fi Premiată Felicitare Care Va Dezvăluiri Ceva Ce Nu Stiati Despre Unul Dintre Colegii Ei Va Ro
O Ladă Cu Mere Și O Ladă Cu Pere Cântăresc Împreună 58 De Kg Iar 10 Lăzi Cu Mere 15 Lăzi Cu Pere Cântăresc Împreună 730 De Kg Cât Cântărește O Ladă Cu Mere Și C
Descrie Intr- O Compunere De Cel Putin 200 De Cuvinte O Emotie Traita De Tine La Reintalnirea Unui Prieten Pe Care Nu L-ai Mai Vazut De Mult Timp. O Vreau Rapid