RO Study
👤
Patricia6miron
Patricia6miron
22-10-2018
Matematică
a fost răspuns
3x=50 ajutor va rog urgent
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
22-10-2018
3x = 50
x = 50 : 3
x = 16, 6
Answer Link
Marcustefaniaroberta
Marcustefaniaroberta
22-10-2018
3x=50
x=50:3
x=16,6
Ster că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti O Poezie Cu Titlul ,,Ziua Mea'' !! Va Rog , Ajutatima!!
Construiti Propozitii In Care Subtantivele Tablou Si Bogdan Sa Indeplineasca Pe Rand Fs De Nume Predicativ In Cazurile Nominativ Si Acuzativ Ofer 23 P
Ma Ajutati Va Rog? a) ( 2 Supra 3 )la Puterea A 2 + 8 Supra 15 b) (- 1 Supra 2 ) La Puterea A 3 * 16 c) (- 5 Supra 6 ) La Puterea A 2 * 1 Intreg Si 1 Supra 5 d)
Suma A Trei Numere Este 2450 . Primul Numar Este Cu 250 Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 180 Mai Mare Decat Al Treilea . Va Rog Cat Mai Repede Va Multumesc .
Ce Caz Si Ce Parte De Vb E Cuvantul Dintre Paranteze ''E Mult Mai Bine Decat Prima (parte)'' ??
Cate Personaje Are Bubico
Bunaa! :** Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Minee? :)) Am Nevoie De Cate 5 Ex De Propozitii In Engleza,cu Cele 3 Conditionale(1,2,3)! :v Va Roog! :***
Diferență A Doua Numere Este 624 Iar Catul Lor Este 4. Afla Care Sunt Numerele Clasa 4 Sa Dori Psegmentewecment
Creati O Poezie Despre Iubire Sau Suferinta Despre Ce Vreti Voi!!Sa Nu Fie Luata De Pe Net Sau Alte Carti.Ma Refer La O Poezie Cu Nivel De Liceu
Vreau Propoziții Cu Următoarele Forme Ale Pronumelui Demonstrativ: Aceeași, Aceiași, Același, Aceleași. Precizează Genul, Numărul Cazul Și Funcția Sintactică. T