RO Study
👤
XcatAlinorX
XcatAlinorX
22-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma!! Ex 1 b si c!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-10-2018
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F(x)= X^2-5x+6 f(0).f(1).............f(2014)
Sa Se Efectueze Urmatoarele Operatii:a) 0,004 Km+27 Dm+ 154 Cm= ? Mb)98,4 Cm+2,09 Km+3756 Mm= ? Mc) 4 mm² +0,2 Cm²= ? M²d)456,123 Cm²+576,20 Mm²= ? M²e)10 Dm³+4
A.Scrieti Numărul Natural 24 Ca O Suma De Puteri Ale Lui 2.B.Scrieti Numărul Natural 49 Ca O Suma De Puteri Ale Lui 2.C.Scrieti Numărul Natural 65 Ca O Suma De
Un Meci de Fotbal A Inceput La Ora 19 ,iar scorul Final A Fost 1 La 0 . Golul S-a Marcat In Minutul 20 Al Reprizei Secunde .La Ce Ora Sa Markat Golul,stiind C
Formeaza Familia Lexicala A cuvintelor: Singur , Gheata. Explica In 3-5 Randuri Zicala : Cuvantul Bun Unge/Si Cel Rau Impunge.
Intr-o Livada Sunt 7200 De Pomi Fructiferi,meri Si Peri.Sa Se Afle Cati Meri Si Cati Peri Sunt Daca Meri Sunt De 8 Ori Mai Multi Decat Peri. Cu Segmente Va Rog.
Aflati Media Aritmetica A Doua Numere Rationale, Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este 5, Media Aritmetica A Urmatoarelor Trei Numere Este 25,
Fie Multimea A={1/n | N E N* , N Mai Mare Sau Egal Ca 2}a) Scrieti Numarul 1 Ca Suma A 6 Elemente Ale Multimii A.
Am O Tema La Germana. Trebuie Sa Ii Scriu Ceva Unui Prieten Care Nu Poate Veni La Aniversarea Mea Pentrut Ca E Intr-o Scoala De Muzica Si Are Un Concert. Trebui
Cum O Cheama Pe Profesoara Ta De Angleza Si Despre Ce A Fost Primul Test La Aceasta Materie Din Clasa A 6 ?