RO Study
👤
Anacopanel58
Anacopanel58
22-10-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
VA ROG REPEDE PLSSSS
Răspuns :
Alisaa77
Alisaa77
23-10-2018
subiectul I A
1) d
2) c
3) a
B
1) F
2) A
3) A
4) F
C
1 e cu B
2 cu D
3 cu E
4 cu C
subiectul al II-lea
A.1 Fundatia este elementul situat sub nivelul terenului natural .
2.reguli
sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vas Gol Cantareste 100g, Iar Plin Cu Un Lichid Necunoscut – 980 G. Umplut Cu Apa Cantareste 900 G. Care Este Densitatea Lichidului Necunoscut?
Din Produsul Numerelor 148 Si 25,scade A Patra Parte Dn Catul Numerelor 1116 Si 9
Din 1000 Scade Dublul Celui Mai Mic Număr Impar
9×(7×h-11-7)÷2=90 Ajutor Rezolvatio !!! Dau Coroana
Suma A Trei Nr Este48.primul Nr Este Jumatatea Celui De-al Treilea Nr ,iar Al Doilea Nr Este Triplul Primului Nr,afla Cele Trei Nr.
Calculati C.m.m.d.c Si C.m.m.m.c Pentru Numerele A=68 La Puterea 17 Si B=34 La Puterea 15×8 La Puterea 7,va Rog Ajutati-ma
Hei ! Mă Ajutați Vă Rog Cu 4 , Pe A L-am Făcut . Urmărind Pașii Inducției Mi-a Dat (x+1)/(x+2)=(x+1)/(x+2) . Vă Rog !
Toate Fractiile Subunitare Care Au Numitorul Egal Cu 6. Toate Fractiile Echiunitare Care Au Numitorul Un Divizor Al Lui 6. Toate Fractiile Supraunitare Care Au
Transcrieri Pe Caiete, Pe Trei Coloane,substantivul Comune Nearticulat Și Substantivul Comune Articulate Cu Articol Hotărât Și Cu Articol Nehotărât.,,Iarna S-a
Într-o Curte Sunt Două Rațe De 3 Ori Mai Multe Gâște Iar Numărul Găinilor Este Dublu Față De Numărul Gâștelor Cu Cât Este Mai Mare Numărul Găinilor Decât Număru