RO Study
👤
Andrei9995
Andrei9995
22-10-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Ce este rolul liantului
Răspuns :
Printesa5534
Printesa5534
22-10-2018
Liantul leagă prin întărire particule de materiale solide. In pictură el fixează pigmentul de suport
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Familia Lexicala A Cuvântului "A Vâna"
Am Nevoie De Ajutoooor Helpppp Me
Trei Drumeti Iau Masa Impreuna La Un Han.Primul Are In Traista 3 Paini, Al Doilea Are 2 Paini, Iar Al Treilea Nu Are Nici Una.La Despartire, Al Treilea Drumet L
Explică Scrierea Segmentului "traiesti-ti" Din Text : Trăieşte-ţi, Doamnă, Viaţa Ta! Şi-a Morţii Lege N-o Căta!
Vă Rog Frumos,ajutați-mă Și Pe Mine Cât Mai Repede.Nu-mi Vine Nimic In Minte..Ofer 11 Pcte+Coroniță
195 G Amestec Echimolecular De Alcool Metilic Și Alcool Etilic Se Oxidează Cu Un Amestec De KMnO4 Și H2SO4 . Care Este Volumul De Soluție De KMnO4 De 0,4 M , Ca
In Vederea Obtinerii Acetatului De Metil,se Supune Reactiei De Esterificare Directa Un Amestec De Acid Acetic Si Metanol,in Raport Molar De 1:2.Daca Conversia A
O Compunere Descriptiva Cu Titlul Caldura Mare De 15 Randuri va Roooooog Urgent dau 10 Puncte
[tex]Sa~se~determine~ A~ Si~ B ~(intregi)~daca~1+ \sqrt{3} ~verifica~ \\ Ecuatia~ax^2+bx+12=0. \\ REZOLVARE: \\ Delta=0=\ \textgreater \ B=4 \sqrt{3a} \\ 1+ \s
De Cati Km E Suprafața Romaniei