RO Study
👤
Tulearca
Tulearca
05-02-2015
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Din ce culori se obtine albastru
Răspuns :
Alessia1705
Alessia1705
28-07-2017
Albastrul nu se poate obtine din alte culori,acesta este culoare primara!
(Era o intrebare capcana)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Spectacol S-au Vandut 148 De Bilete La Pretul De 5,5 Lei Si,respectiv, 8,2 Lei Biletul,incasandu-se In Total 886,9 Lei.Cate Bilete De Fiecare categorie Au
La O Cofetarie S-au Comandat 96 De Cozonaci Si Torturi . Torturile Au Fost Cu 16 Mai Multe Decat Cozonacii.Cate Torturi Si Cati Cozonaci S-au Comandat ? (trebui
Trebuie Sa Fac O Poveste De 10 Pag Cu Un Subiect Mai Neobisnuit Si Atragator. Va Rog Sa Imi Dati Idei Realiste Si Bune Pt Ca Am Mare Nevoie De Ajutor. despre Or
Intrebarea: Strutul Este Un Excelent Alergator,putand Atinge Viteza De V=72 Km Supra H (cu Linie De Fractie Sub Km Si Peste H) . Calculeaza Distanta Parcursa De
Ex 4 ( Cel Incercuit) Va Rog, Imi Trebuie Acum
O Compunere In Care Sa Prezentati O Intamplare Cu Personaje Animale Din Care Sa Puteti Sa Trageti O Invatatura.
Propozitii Cu Fiecare Functie Sintactica A Adverbului
1.Calculati Perimetrul Patratului Care Are Latura Cu Lungimea De : a) 3 Cm; B) 7 Cm; C) 8 Dm ; D) 9 Hm. 2..Aflati Perimetrul Dreptunghiului Cu Lungimea Si Lati
Fie Functia F:R - R, F(x) = X + 1. Aratati Ca Numarul A = 2012 + 2 × [f(0) + F(1) + ... + F(2010)] Este Patrat Perfect. Va Roog! E Urgent!!
Ajutati.ma Va Rog 4x+17=3(x+1)+21