RO Study
👤
Coroli238
Coroli238
21-10-2018
Matematică
a fost răspuns
√23+1=? rest ?
aflati cit este
Răspuns :
Matcombat
Matcombat
21-10-2018
depinde de situatie:
daca este 23+1 totul sub radical este 2radical din 6.
daca este radical din 23 +1 este 1+radical din 23. Dar cred ca este prima situatie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Dintre Cel Mai Mic Numar Natural Format Dim 3 Cifre Impare Diferite Si Cel Mai Mare Numar De Două Cifre Format Din Cifre Pare Diferite Este
3.Subliniază Verbele Din Textele Următoare.Scrie-le În Tabel La Rubrica Corespunzătoare.Va Rog
Alcătuiește Un Text În Care Titlul Să Fie Cartea O Icoana In Universe DAU COROANA VA ROG !!!! SUNT IN MIJLOCUL UNUI TEXT
Va Rog Problema Din Poza, Dar De Repede Posibil! (rezolvata Complet)
8. Alcătuiește Un Enunţ În Care Substantivul Soare Să Îndeplinească Funcţia Sintactică De Atribut
Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 300 Dam, Iar Lățimea Este Egală Cu 9/16 Din Lungimea Dreptunghiului. Ştiind Că Dreptunghiul Are Aria Egală Cu Aria Unui Păt
Triunghiul ABC Este Dreptunghic Cu M(A) = 90°, M(C) = 30°, [AM] Este Mediană, M Apartine (BC), MN Perpendicular AC, N Aparține (AC) Şi NP Perpendicular MC, P Ap
Bună Ziua! Cine Ma Poate Ajuta Cu Ex 4, Va Rog Frumos! Mulțumesc!
Indică Prin Săgeți Ce Exprimă Fiecare VerbIndică Prin Săgeți Ce Exprimă Fiecare VerbAm Nevoie De Ajutor Urgent!! Mulțumesc!
Colorează După Cum Îți Indentifica Fracția 1/4 ,4/6 ,6/8, 8/12 Va Rog Ajutați Mă Repedeeee