RO Study
👤
Timi0416
Timi0416
21-10-2018
Studii sociale
a fost răspuns
cum îsi petrec iarna focile,vulpile?
Răspuns :
Marina1129
Marina1129
21-10-2018
focile si le petrec balacinduse si vulpile cautand hrana
Answer Link
Аноним
Аноним
21-10-2018
Iarna, vulpile hiberneaza, iar focile se adăpostesc de frig.
Sper că te-am ajutat !! ♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Patru Lădiţe Cu Roşii Au Cântărit 132 Kg. O Lădiţă Goală Cântăreşte 1 Kg 500 G. Din 4kg 200 G De Roşii Rezultă 1 Kg Bulion. Câte Kilograme De Bulion S-au Făcut
Do You Like To Go Shopping? Why/Why Not? What Is A Shopaholic? Do You Know Anyone Who Is A Shopaholic? If Yes, Give Examples 200-250 Words, Va Rog. Multumesc!..
Am Nevoie Despre O Povestire In Engleza,cu O Excursie/drumetie/vacanta ...
Se Considera Functia F Indice 2 :R->R,findice 2 (x)=ax+1, A Apartine R. Sa Se Determine A Apartine R Astfel Incat Functia F:R=>R,F(9X)=x^2+x+1 Sa Fie O P
AJUTORR!! 2014×2013-2014-2012la Puterea A 2=.... Ajutor Dau 15 Puncte , Toata Rezolvarea , Foarte Repede!!!!
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Compunere Despre Dragoste? Rugămintea Mea E Sa Nu Fie Copy Paste De Pe Net... Sa Fie Cât Mai Oroginala...
As Dori Sa-mi Explice Cineva Ce Formule Se Folosesc La Asceasta Problema Si Cum Se Rezolva.
Buna, Ce Scrii Daca Nu Ai Marci Ale Subiectivitatii? Stiu Ca E Posibil Dar Nu Imi Mai Amintesc Ce Trebuia Sa Scrii Atunci Cand Nu Ai Marci Ale Subiectivitatii.
Nu Stiu Sa Rezolv Punctul C, Ma Poate Ajuta Cineva ?
Numerele 127,53,76 Impartit La Acelasi Numar Natural Nenul N Dau Resturile 7,5 Si Respectiv 4.Determinati Numarul Natural N.