RO Study
👤
Pistea
Pistea
21-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa mă ajutați. (desenul lam facut)
Răspuns :
Dawn22
Dawn22
21-10-2018
este paralelogram
sper ca este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2la Puterea 0 + 2 La Puterea 1 + 2 La Puterea -1 Este Egal Cu in Piramida Triunghiulara Regulata SABC Cu AB= 8√2 Cm Si SA=10 Cm, Inaltimea SO Este Egala Cu in
De Ce Este In Cazul Acuzativ Cuvantul ''de Zare'' Din Propozitia:Se-ngana-n Veci Melancolia Seninului De Zare Stransa.
De Unde Izvorăște Mureșul?
Datimi Va Rog Frumos 3 Exemple De Biologi Romani!!!
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul ,,Sarbatoarea Florilor" Care Sa Contina Cate Un Atribut Din Cele Invatate De Tine.(20 - 25 De Randuri) Va Rog Mult Sa Ma Ajutat
Compune O Scurta Naratiune In Care Sa Prezinti O Intamplare Din Copilaria Ta .subliniaza Cu Rosu Subiectele Si Cu Verde Predicatele.
20de Puncte Si Coroana !!!!! Romnul ABCD Are AO=4 Cm Si BO=6cm...Aria Rombului Este .....cm^2.
Am Nevoie De Toate Operele Literare (epice, Lirice Și Dramatice) Studiate În Clasele 5-8 Pentru A Le Reciti, În Vederea EN 2016. Mulțumesc Anticipat!
Alcatuiti Propozitii Cu Toate Tipurile De Atribute Si Atr Adverbiale Si Interjectionale
1/ Dacă Punctele A,B,C Sunt Coliniare, În Aceasta Ordine, Iar AB=14cm Și 4×BC=3×AC, Atunci Determinați Lungimea Segmentului [AC]. Mă Ajutați Va Rog? (cu Dese