Răspuns :
Trebuia: arc-tic(nu ar-ctic)
a-tle-tism(nu at-le-tism)
Su-bli-nie-re(nu su-bli-ni-e-re)
Trans-si-be-rian(nu tran-ssi-be-rian)
SUCCES!!!!
Reguli de despărțire în silabe:
-o consoană între două vocale trece la silaba următoare
-două consoane între două vocale trec la prima silabă dinainte și a doua la silaba următoare; dacă în grupul de două consoane a doua este l sau r și prima este b, c, d, f, g, h, p, t, v, despărțirea se face înaintea întregului grup.
-trei sau mai multe consoane între două vocale trec prima la silaba dinainte și celelalte la silaba următoare; în cazul grupurilor de consoane lpt, mpt, mpț, ncș, nct, ncț, ndv, rct, rtf, stm, despărțirea se face după a doua consoană din grup
-două vocale alăturate trec prima la silabe diferite și a doua la silaba următoare.
În cazul cuvintelor formate cu prefixe, se recomandă ca despărțirea în silabe să se facă după prefix. Când se confundă într-o singură literă ultimul sunet al prefixului și ultimul sunet al rădăcinii, despărțirea se face în favoarea rădăcinii (tran-sil-van)
În cazul cuvintelor formate cu sufixe, se recomandă ca despărțirea să se facă înaintea sufixului, când acesta începe cu o consoană ș se adaugă unei rădăcini terminate într-un grup de consoane.
În cazul cuvintelor formate prin compunere, se recomandă ca la despărțirea în silabe să se țină seama de elementele componente. Când se confundă într-o singură literă ultimul sunet al primului termen și primul sunet al termenului următor, în compusele cu prefixoid, despărțirea se face în favoarea celui de-al doilea termen (om-or-ga-nic, mi-o-pi-e)
Despărțirea nu se face în locul în care apare cratima și în abrevieri.
Astea sunt regulile, încercă să vezi dacă ai scris corect consultând ceea ce am scris mai sus... Sper că te-am putut ajuta. :)