RO Study
👤
John68
John68
20-10-2018
Matematică
a fost răspuns
dintre numerele -7/3 și -9/4 mai mare este??
Răspuns :
Pix20
Pix20
20-10-2018
[tex] - \frac{7}{3} = - 2.33[/tex]
[tex] - \frac{9}{4} = - 2.25[/tex]
-2.33< -2.25
=> -2.25>-2.33
[tex] = > - \frac{9}{4} \: \: este \: mai \: mare[/tex]
Sau alte două opțiuni în cele două imagini.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Un Scurt Text Care Sa Contina Cuvintele: Neintelegere, Curajos, Nevinovat, Asteapta, Tanar, Lauda.Cat Mai Repede Va Rog!!!
Determinati Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 240 Si 150 ? Ma Ajutati Va Rog ?
Sa Se Afle Trei Numere, Stiind Ca Primul Este 3/4 Din Al Doilea Si Cu 40 Mai Mic Decat Al Treilea, Iar Media Aritmetica A Celor Trei Numere Este 80.
Rombul ABCD Are Latura A = 5 Cm . Inaltimea OP A Triunghiului DOC Are Lungimea De 2, 4 Cm . A) Perimetru B) Stiind Ca Punctual M Ete Simetricul Punctului P F
Va Rog Ajutati-ma . Analizeaza Un Atribut Din Propozitia : Cauta Cu Ochii Deschisi Cuvantul Potrivit .
Cred Ca Ati Citit FATA DIN DAFIN.....Ezplica In 2-3 Randuri Cum A Aparut DAFINA ...va Rog
Ajtati-ma Repedeee... Scrieti Perechile De Muchii Paralele.Scrieti Trei Perechi De Drepte Concurente.Scrieti Trei Perechi De Segmente Care Au Aceasi Lungi
Ce Specie De Rechini Depune Ouăle În Nişte Capsule Cu Aspect Distinctiv, Denumite "tolba Sirenei".
Cel Mai Mare Numar De Forma 7ab(linie Orizontala Deasupra) Divizibil Cu 5 Este....
A)Aproximarea Cu Două Zecimale Exacte A Numarului Rad135 ? *impartirea O Pot Face Si Eu,eu Vreau Sa Vad Demonstratia*b) Sa Se Calculeze [-rad8]- {-2,8}.