RO Study
👤
Nicole699
Nicole699
20-10-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Cum vor arata ambalajele din viitor?
Răspuns :
Ginny3005
Ginny3005
20-10-2018
Parerea mea este ca ambalajele in viitor ori nu vor mai exista sau vor avea aceasi forma de acum doar ca se vor descompune instantaneu pentru a proteja mediul.
Sper ca am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor , Vă Rog Frumos
Realizeaza O Compunere Despre O Experiența Personală, Minim 20-30 Randuri! Dau Coroana!
Această Problemă. Vă Mulțumesc Pentru Ajutor!
7. Se Consideră ABC Un Triunghi Dreptunghic În A, În Care AD Perpendicular BC, Cu D Aparține BC. Calculează Lungimea Înălțimi AD, Stiind Ca AB= 15 Cm, AC= 20 Cm
Determina Formula Hidrocarburii Saturate Ce Formează La Ardere 6,72 L De Oxid De Carbon (IV) (c.n.) Și 7,2 G Apa. Densitatea Relativa A Vaporilor Hidrocarburii
1. Transcrie Al Doilea Vers Din Prima Strofă Poeziei Şi Penultimul Vers Din Ultima Strofă.din Prietenție. De Aniela Stancu
+ d KB: 5-6 5. Die Woche In Drei Minuten. a) Lies Die Schlagzeilen Und Markier Alle Superlativformen. 8. Sommerzeit - Heute Ist Die Nacht Am Kürzesten 4. Diese
You See This Announcement In A Film Magazine. Comedy, Action Or Romance? Which Type Of Film Do You Prefer And Why? Write Us An Article Telling Us What You Think
UN PUNCT SE AFLA PE ELICEA UNUI AVION CARE SE DEPLASEAZĂ !!VERTICAL!! La O Înălțime H.CE FORMA ARE TRAIECTORIA PUCTULUI FATA DE ELICE ,AVION SI PĂMÂNT? 100 Pct
9. Aflaţi Măsurile Unghiurilor Trapezului Isoscel MNPQ Cu MN || PQ, Dacă: A) Unghiul M = 4 Unghiulq ; C) Unghiul N = 5 Unghiul P. B) Unghiul P = 3 Unghiul N