RO Study
👤
Frumusica4688
Frumusica4688
19-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă cu ex 1 și 2
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-10-2018
..................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
''ei Au Fost In Pragul Lansarii Catorva Tehnologii.'' functia Sintactica A Cuvantului ''catorva'' Si ''tehnologii'' HELP!
1). Completați , Astfel Încât Egalitățile Sa Fie Adevărate : ? : 8 = 6 Rest 1 ? : 7 = 8 Rest 3 36 : ? = 7 Rest 1 50 : ? = 7 Rest 1 84 : ? = 9 Rest 3 63 : ?
Media Aritimetica A Doua Numere Este Egala Cu 45,9 . Aflati Cele Doua Numere , Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 1,06 Mai Mic Decat Triplul Celuilalt .
Cum Se Spune Regina Mea In Franceză ?? Va Rog Am Nevoie Urgent...!!!!!!
PLISSSS HELP ME!!!! DAU COROANA Suma A 3 Numere Consecutive Este 84.Sa Se Afle Numerele. Pliss Am Nevoie De Ea Astazi Pana La Ora 12
Scrie Propozitii Cu Cuvintele:ezitare,domol, Agita,atrage Si Tristete
Acizii Reactioneaza Cu Metalele Mai Reactive Decat Hidrogenul ,rezultand Saruri Si Hidrogen.. Imi Puteti Da Doua Exemple De Asemenea Reactii?
Construiti Enunturi In Care Sa Utilizati,pe Rand,urmatoarele Forme Omofone:cei,ce-i,cea,ce-a .
Avem Numarul Ab Cu Bara Deasupra Daca Cifra Zecilor Este De Doua Ori Mai Mare Decat Cifra Unitatilor Si Ab Cu Bara Este Cu 18 Mai Mare Decat Ba Cu Bara ,sa Se A
Propoziti In Care Subiectul Primavara Si Fie In Cazul : Acuzativ, Genitiv Si Dativ . Ajutatima Va Rog Urgent