RO Study
👤
Maia247
Maia247
19-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Alcătuiește o propoziție cu cuvântul Berechet
Răspuns :
Artur69
Artur69
19-10-2018
Planul o sa merca berechet.
berechet=ca pe roate
Answer Link
Marcela16
Marcela16
19-10-2018
Andrei are timp berechet până la următorul examen.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compararea Puterilor 3 A 35 - 9 La 17 Și 2 La 52
AFLA Numarul Necunoscut A-2513=4233
Ajutati-ma Vs Rog Sa Fac Proposition Cu: Alfa Si Omega, Turnul Babel, Colos Cu Picioarele De Lut, Judecata Lui Solomon, Pamint Rivnit, Cununa De Spini, Vitelul
Identificati In Txt De Mai Jos Cuv Derivate Si Explicati Cum Sau Format. Copilaria-mi Toata Da Buzna La Uluci. Cand Sta La Poarta Cosul Cu Struguri Si Cu Nuci
Transcrie Doar Acțiune Pe Care Plantele Și Animalele Nu Le Pot Îndeplini. Respira. Mănâncă. Învață. Canta. Vorbește. Merge. Nu Muncește. Explica. Rade. Se Înmul
Buna! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine, Va Roog. Am Incercat Sa Rezolv Problema Regine Si Nu Inteleg De Ce Nu Imi Afiseaza Nimic. Se Consideră O Tablă De Șah De
A) Cuvintele Obtinute Prin Adaugarea Sufixelorsau Prefixelor Se Numesc... B) Elementul Comun Tuturor Cuvintelor Derivate Care Formeaza O Familie Lexicala Se Num
La Ora De Educatie Fizica Un Elev A Parcurs 396m Stind Ca A Ocolit Terenul De 3 Ori Afla Cati Are Latimea Terenului Daca Acesta Aste Eg
Calculati:3-0,003:(-100).0,11:2-5,6:2.9,4-1,2:0,4.
In Triunghiul ABC, Fie M Mijlocul Lui BC .Paralela Prin B La AM Intersecteaza Pe AC In E .Fie N Simetricul Lui A Fata De M.Aratati Ca :a) Aratati Ca AB Paralel