RO Study
👤
Ale32471
Ale32471
19-10-2018
Limba română
a fost răspuns
dau coroană si puncte
Răspuns :
Iris2325
Iris2325
19-10-2018
Eu cred că motanul ar face orice sa facă impresie buna,însă scoricelul Botoșel s-ar prinde de lucrul făcut de Motan!
Sper că te-am ajutat,apropo am avut aceeași temă că tn ieri.Pwp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Sala De Sport A Unei Şcoli Sa-u Cumparat 52 De Mingi De Tenis Si De 4 Ori Mai Putine Mingi De Handbal. Cate Mingi S-au Cumparat?
Alcatuiti Doua Propozititii In Care Cuvantul O Să Fie Pronume Personal Și Articol Nehotarat.
Demonstrati In Enunturi Ca Cuvintele Mai Lin Colt Pot Avea Sensuri Diferite .
Va Rog Sa Ma Ajutati : Work In Groups. Write An Interview With The Main Character In A Book You Have Read To Give This Sort Of Information. va Rog... dau Coroan
O Piesa De Teatru Comedie Facuta De Voi 3 Personaje
Teodor,Matei Si Robert Au Impreuna 63 De Cartonase Cu Fotbalisti.Teodor Are De 3 Ori Mai Multe Cartonase Decit Matei.Daca Robert I-ar Da Lui Matei 4 Cartonase,a
Pentru 1 Ghiozdan Si 4caiete Sau Platit 44lei,iar 1 Ghiozdan Si6caiete Au Costat Impreuna 54 Lei.Cat Se Va Plati Pt 3giozdane Si 10 Caiete De Acelasi Fel?
Compunere Descriptiva Despre Biblioteca Mea . Va Rog Ajutati-ma..
Sa Se Determine Functia De Forma F:R->R , F(x) =ax+b Al Carei Grafic Intersecteaza Axele De Coordonate In Punctele A(0;-3) Urgentttttttttt
Andrei Are De 6 Ori Mai Multe Imbre Decat Emil. Daca Andrei I-ar Da Lui Emil 12 Timbre,arunci Acesta Ar Avea Cate O Trime Din Numarul Timbrelor Pe Care Le-ar Av