RO Study
👤
Anymary7813
Anymary7813
19-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex 1 pct h va rog urgent
Răspuns :
AlecsRO
AlecsRO
19-10-2018
(3^36:3^32 - 56):5 =
(3^4 - 56) : 5
(81-56) : 5 = 25 : 5 = 5
Answer Link
Ahmed1985
Ahmed1985
19-10-2018
= [ 3³⁶ ÷ 3³² − 56]÷5= 3³⁶−³² − 56] ÷5=
= [3⁴ − 56 ]÷5=
= [81−56]÷5=
= 25÷5= 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Urmatoarelor Semne De Ortografie Si De Punctoactie In Fragmentele De Mai Jos :
Precizeaza Tipul Predicatelor Din Enunturile De Mai Jos. Sarbatorile De Iarna Ale Romanilor Sunt Vesele. Colindatoriiv Vin Pe La Casele Satenilor Pentru A Ura
Desenati 3 Puncte Coliniare M,N Si P Astfel Incat : A)M ∈ (NP; B)N ∈ (MP: C) P ∈ (MP.
O Compunere De Nota 8 Cu Titlul ,,o Întâmplare Amuzanta".Va Rog Repede Dau Coroana.
Cine Are Continoarea Listei De Lecturi?Imi Trebuie Clasa 6
Modul De Expunere Predominat În Textul Cartea Prietenului Meu-(Anatole France). Formulează Două Argumente ,însoțite De Exemple,prin Care Să-ți Susții Afirmația.
Dupa Atâta Relaxare Ai Nevoie De Puțină Aventură Cu Mocănița Pe Valea Vaserului. Construită După Primul Război Mondial Pentru A Se Transporta Lemne.Mocănița Est
Propune-i Vulpoiuluiun Curs De Bune Maniere Si Redacteaza,in Spatiul De Mai Jos, O Lista Cu Indemnuri Pentru Comportament Astfel Sfaturi Pentru Un Comportament
Care Este Calea Parcursă De Impulsul Nervos De La Celulele Senzoriale Ale Maculelor Și Crestelor Pînă La Nucleii Vestibulari.
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Felicitare Pentru Mama Ca Ie Ziua Ei Si Nu Stiu Ce Sai Scriu Pe Felicitare