RO Study
👤
Serj19
Serj19
19-10-2018
Limba română
a fost răspuns
cerere de mesaj nonviolent
Răspuns :
Cartea326
Cartea326
19-10-2018
Dragă Naomi
Îmi cer mi de scuze pentru răspunsul meu urat și am dat vina pe tine sper ca ma vei putea ierta și din nou îmi cer mii de scuze.
Cu drag Elena
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezintă, In Aproximativ 100 De Cuvinte, Un Alt Om De Știință Despre Care Ai Aflat Informații Impresionante (inafara De Albert Einstein) Căutați Pe Net Sau Ceva
Urmărește Cum Se Conturează Chipul Celor Două Personaje Titulare, Completând Pentru Fiecare Tabelul Textul Fata Babei Și Fata Moșneagului
Un Automobil Parcurge Distanța Dintre Două Localități 90 De Minute Mergând Cu O Viteză De 80 De Km La Oră Cu Ce Viteză Ar Trebui Să Se Deplaseze Automobilul Pen
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este Un Numar Prim. Determinati Cele Trei Numere Va Rog Ajutati Ma
1. In Cercul 2. Fie A, B E (0; 10 Cm). Determină Lungimea Coardei AB Dacă: A) KAOB = 60°; B) D(O; AB) = 6 Cm
Personificări Alfabetul De Tudor Arghezi
6. Dina A Construit Un Triunghi Oarecare ABC Și Mediatoarele Laturilor CB Și AC Care Se Intersectează În Punctul O. Din Greşeală A Şters Laturile AB, BC Și AC A
8 Subliniază Atributele Din Enunțurile Date Precizând Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprimă :a ) Ascult Sfaturile Primului Din Rând B)Discuția Despre Doi A Fost P
Completeaza Spatiile Libere Cu Bolile Genetice Studiatemutatii Genice Recesive:- Mutatii Autozomale -1..... -2.....- Mutatii Heterozomale -1..... -
VĂ ROG MULT DAU 90 DE PUNCTE!! REPEDE1) 10x[1+6x(4+ A : 4)] = 310 2) 760-(b: 8+136-97)x5-0 3) 1+[2x(1+ C)-59]x 9 = 10 4) 5) [120-(4x D)x 3:6]: 8-10 [38+(106-e)