RO Study
👤
Denisssa281
Denisssa281
18-10-2018
Latina
a fost răspuns
Ajutami-mă va rooogg!!e urgent
Răspuns :
Kikiana57
Kikiana57
21-10-2018
Romanizarea este procesul unei țări de a împrumuta obiceiurile , limba și tradițiile țării respective
Definiția limbii romane : Limba română este limba latină populară vorbită neîntrerupt până în zilele noastre
(atât știu sper că te-am ajutat )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine A Fost Carol Quintul?
Formulati Doua Argumente Care Va Permit Sa Va Alaturati Grupului De Prieteni , In Calatoria Lor Din Tinutul Pacatelor???
Padurile De Foioase Sunt Formate Din Arbori Cu Frunze.........pe Timpul Ierni Iar Padurile De Conifere Din Arbori Cu Frunzele.........tot Impul Anului
Notati Subiectele Cu S Si Predicatele Cu P. Un Om Merge La Treaba Lui Prin Munte. Deodata, Ele Aude Un Glas. Omul Vine Pe Langa Vagauna . Acolo,sub O Piatra ,
50dam=.......m 1m=..........dm 1cm=....dm
URGENT ! O Persoana A Depus La Banca 1500 Lei . Ce Suma A Primit Dupa Un An , Daca Rata Dobanzii Este De 8% ?
Rezolvati In R Ecuatiile: a.3x-13=87-7x b.x Supra 2 -x Supra 3 = 1- X Supra 4
Conatruiti Enunturi In Care Cuvantul ,,o" Sa Fie Interjectie, Pronume Personal, Art Nehotarat, Numeral Cardinal..Va Rog Este Pt Luni.Dau 5stele,Multumesc Si Fun
Va Rog O Compunere Despre O Intamplare Frumoasa In Familie Fara Sora!si Planul De Idei!
Va Rog Mult Ma Jutati alcatuiti O Propozitie Dupa Schema predicat+complement+atribut+complement+atribut va Rog Mult Ma Ajutati