RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce parte de vorbire este cuvantul Adaug
Răspuns :
Manu200462
Manu200462
18-10-2018
Adaug este un verb pentru ca exprima o acțiune
Answer Link
Gabriel338
Gabriel338
18-10-2018
cuvantul adaug este ca parte de vorbire verb
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Aria Triunghiului ABC Ale Carui Laturi Au Ecuatiile D1:3x+y=2, D2:y=-1 Sj D3: X+y=2
Ajutați-mă Dau Coroana !!!
Doi Prieteni (adaptare După Lev Tolstoi) Doi Prieteni Rătăceau Prin Pădure. Deodată, Le Ieşi În Cale Un Urs. Unul Dintre Băieți O Rupse La Fugă Cât Îl Ţinură Pi
17. Câți Cm Măsoară Perimetrul Unui Dreptunghi, Dacă Lungimea Lui Este De 36 Dm, Iar Lățimea Reprezintă 4/2 Din Lungime?
A. Să Înțelegem Textul!tul!Răspunde În Enunţuri La Următoarele Întrebări Legate De Textul Citat:a. Ce Moment Din Viața Lui Jason Este Evocat În Text?b. Unde Şi
Formează Verbe Din Substantivele Şi Adjectivele Date:TÂNĂRULCURATLUMINAALB1
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Acest Sistem De Ecuații? Sunt Clasa 6 Dar Eu Lucrez Zilnic Înainte Cu Materia De Clasa 7 Și Am Ajuns La Lecția Cu Sistemele De Ecuații
Impartiti Fraza In Propozitii Si Spuneti-mi Ce Tip De Propozitie Este A Doua Propozitie Subordonata Din : Acela Care Se Teme De El Poate Să Ajungă La Fel De Rău
Prezintă În Minimum 50 De Cuvinte Semnificațiile Fragmentului Dat, Evidențiind O Particularitate A Stilului:
Transforma In Vorbire Indirecta Urmatorul Schimb De Replici:-Mai Avem Pana Acasa!De Ce Ne-am Oprit?-O Sa Hoinarim Un Pic, Joseph.Ce Zici Vrei?