RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutati-mă dau coroniță ex 2
Răspuns :
Adrieladruta
Adrieladruta
18-10-2018
Am folosi semnele de punctuatie deoarece fara ele textul nu ar avea nici o intonatie si nici un rost
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati A) 9 Supra 7 X 3 Supra 5 = B) 14 Supra 3 : 7 Supra 6= C) 16 Supra 15 X 3 Supra 4 X 2 Supra 5= D) 1 Pe 5 Supra 8: 39 Supra72 Ajutorrrrrrr
Suma A Două Numere Este 400 Și Diferența Lor Este 106 . Află Numerele . Vă Rog Prin Metoda Figurativă !!
3x-2×(x+5)=8-5x 6×(4-3x)-5×(2x-3)=2x-1
Salut, Vreau Si Eu O Compunere Despre Orice De Minim 10-15 Randuri Cu ARHAISME, REGIONALISME Si CUVINTE POPULARE, Multumesc Mult.
Alege Denumirea Corecta Pentru Floarea Reginei A)bujorul- Romanesc B)floarea Soarelui- C)floare-de-colt
Costruiti Cate Un Enunt In Care Verbul A Fi Sa Îndeplinească Funcția Sintactica De Predicat Verbal Si Sa Aiba Sensul De :'' A Exista, A Se Produce, A Se Implini
Alcatuieste O Propozitie Cu Cuvantul Firide
Alcatuieste O Propozitie Cu Cuvantul Firide
In Textul De Mai Jos Trece Verbele La Timpul Trecut. “Irod Regele Iudeii, Poruncește Uciderea Tuturor Pruncilor Din Bethleem Si Spera Ca Printre Aceștia Este Si
Nstruiește Un Enunț În Care Să Folosești O Locuțiune/expresie Care Să Conțină Substantivul "punct''