RO Study
👤
Tttri65567
Tttri65567
18-10-2018
Biologie
a fost răspuns
3 resurse artificiale si 5 naturale
Răspuns :
JulieDree
JulieDree
18-10-2018
naturale. lumina , apa, carbunele, lemnul, petrolul
benzina, electricitatea, apa calda
Answer Link
Francapagliuso
Francapagliuso
18-10-2018
Lumina Apa ,Solul. Benzina ,Lumina de la bec și petrol
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2) ► Diferenta A Două Numere Este 45, Iar Câtul Lor Este 6.Afla Suma Numerelor
La O Ferma Sun 654 De Gaini, Iar Rate Cu 280 Mai Putine. Scrie Pe Linie O Intrebare Astfel Incit Problema Obtinuta Sa Se Rezolve Prin Doua Operatii
Mara A Decorat Cortina Pentru Spectacol Folosind Figuri Geometrice.a) Observă Figurile Geometrice Folosite De Mara Pentru Decorarea Cortinei.Scrie Denumirea Ac
Spune, Într-un Enunț, Care Este Motivul Pentru Care Copiii Stau Cuminți În Trăsură. În Casa Bunicilor - Ionel Teodoreanu Am Nevoie De Ajutorul Vostru! Va Mulț
Cea Mai Importantă Rezervă Glucidică Din Celulele Vegetale Este :a. Glicogenulb. Clorofila C. Amidonul D. Celuloza
Analizează Harta Alăturată Și Scrie Numele Marii Marcate Cu Numărul 1,numele Țărilor Vecine Marcate Cu Numerele 2 Și 3 ,numele Unităților De Relief Marcate Cu N
Se Dă Şirul De Numere 4, 8, 12, 16, 20, 24, ... , 2016, 2020. Să Se Determine: A) Câte Cifre Au În Total Termenii Șirului? (de Exemplu, Termenii Șirului 7, 7, 8
Din Totalul Suprafetei Cultivate Cu Cereale De O Unitate Agricolă 1/3 Şi Incă 40 Hasunt Semănate Cu Grâu, 1/2 Din Rest Cu Porumb, Cu 20 Ha Mai Putin Decâtjumă
Nu Stiu Sa Formez Aici Chestii Ambele Ex Va Roog
Ma Puteți Ajuta Repede Ca Sa Înțeleg Și Eu?