RO Study
👤
Domnica37
Domnica37
18-10-2018
Limba română
a fost răspuns
vă rog urgent ajutatima
Răspuns :
Ginny3005
Ginny3005
18-10-2018
La primul nu mai scriem "mai mult" pt ca avem deja cuvantul prefer.
La a doua cred ca e gresit sumnitul asa cred ca se scrie.
La ultimul nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie 2 Expresii Frazeologice Cu Cuvintul Inima .Incadreaza Una Din Ele Intrun Enunt
Aratati Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele Asaman Si Am Esit. Indicati Forma Lor Literara.
Am Nevoie De 3-4 Propozitii In Engleza De Exemplu : We Usually Skip Over Brekfast, But A Sandwich Or An Egg Can Give Us The Energy The Day . Multumesc!!
Intr-o Comuna Sunt 688 Locuinte. Jumatate Se Afla Pe Strada Principala,care Strabate Comuna De La Un Capat La Altul. Un Sfert Din Jumatatea Ramasa Se Afla In Pa
Raspunsurile , Va Rog?!.
1)Daca A•b-a•c=432si A=18 Atunci B-c Este Egal Cu...2)Daca 2
Cum Se Rezolva ? √[tex] 2^{5} [/tex] X [tex] 3^{6} [/tex] : √2x[tex] 3^{2} [/tex]
Ajutatsima alcatuieste Propozitii In Care Cuvantul Copac,parte,dor sa Indeplineasca Pe Rind Finctia De Subiect,nume Predicativ,atribut,complement
Va Rog Ajutati-ma!!!!!!aratati Ca : 1) A=5²°¹⁴+2²°¹⁴+4²°¹⁴+6²°¹⁴+1²°¹⁴ Nu Este Patrat Perfect 2) A= 100+2.(1+2+3+.... +99) este patrat Perfect
In Saptamana Scoala Altfel Elevii Unei Clase Merg La Muzeu Sau La Gradina Zoologica .se Stie Ca 8 Elevi Merg Numai La Muzeu ,11 Elevi Merg Numai La Gradina Zool