RO Study
👤
Tymeea54
Tymeea54
18-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Imi trebuie acum !!VA ROG AJUTATI MA!
Răspuns :
Ginny3005
Ginny3005
18-10-2018
E mult de scris aicea:
a) 108|2
54|2
27|3
9|3
3|3
1
108=2 la puterea a doua si 3 la puterea a treia
45|3
15|3
5|5
1
45=3 la puterea a doua si 5 la puterea 1
C.m.m.d.c=3 la a doua= 9
Asa trebuie facut la fiecare exercitiu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati : 4 La Puterea 18 : 2 La Puterea 30
Veverita A Adunat In Vizuina 30 De Nuci Si Alune. Nucile Erau Cu 3 Mai Multe Decat Jumatatea Numarului De Alune. Cate Nuci Si Cate Alune A Adunat Veverita?Va Ro
Cunoscand Suma Sn A Primilor N Termeni Ai Unei Progresii Aritmetice , Gasiti Primul Termen Si Ratia Progresiei Daca:Sn= N²-2n , Oricare Ar Fi N≥1Sn=2n²-n, Orica
Fie M Mijlocul Laturii [AC] A Tringhiului ABC. Paralela Prin C La AB Intersecteaza Dreapta BM In N. Demonstrati Ca [NC] Congruent Cu [AB].
1)Daca Jumatatea Treimi Lui Z Este 2,atunci Z ? 2)x=5√3 Y=4√5. Atunci X²-y²=?
In Trei Lazi Cu Portocale Si2 Lazi De Banane Sunt 240kg. Cate Kg De Portocale Si Cate De Banane Sunt ,daca O Lada De Portocale Cantareste Cat 2 Lazi De Banane?
Se Considera Doua Patrate Cu Lungimile De 3 Si Respectiv 9 Cm a)calculati Raportul Perimetrelor Patratelorb) Calculati Raportul Ariilor Patratelor
Din Textul Povesti Despre Pacala Si Tandala Rad-de-prosti. De Alexandru Mitru.Textul Incepe De La Cuvantul Acu, Nu Stiu Daca....si Se Termina In ''cativa Ani Si
Pe 2 Septembrie Dau Un Fel De Examen La Engleza ..pentru A Intra La Intensiv Engleza ...(proba Scrisa/orala) Un Exemplu Ceva ? :d ...am Trecut Clasa A IX -a ..
[tex] \frac{5y-2}{y-1} [/tex] ∈ Z y=?[tex] \frac{6y-3}{y+2} [/tex] ∈ Z y=?