RO Study
👤
Larysa1144
Larysa1144
17-10-2018
Franceza
a fost răspuns
Exercițiu 2 va rog, cine ma poate ajuta?
Răspuns :
Paharelul
Paharelul
17-10-2018
eu abia am inceput sa fac francezascz nu am cum sa te ajut daca as avea cum te as ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Valoarea Reala A Functiei;f(X)=-4x+7,.sa Se Vdetermine Semnul Functiilor/f(X)-6x+2.
Clasa A 3-abunicul Are 7 Damigene De Cate 50l De Vin,3 Butoaie De Cate 190l;daca Un Sfert Din Cantitate Se Pune In In Sticle De 2l,cate Sticle Sunt Necesare?
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine , Trebuie Sa Fac O Compunere In Care Sa O Descriu Pe Doamna Invatatoare Si Nu Stiu Cum Deoarece Am Avut Un Conflict Cu Ea La
Un Teren De Sport Are Forma Unui Dreptunghi Abcd,care Are Latimea Egala Cu Un Sfert Din Lungimea Sa,iar Perimetryl Este De 120m.Aratati Ca Latimea Este 12m.
Se Da Trapezul Dreptunghic ABCD , Unde E Apartine Lui AB. Se Cunosc AB Paralel Cu CD , Masura Unghiului A 90 Grade Si AB =40 . Se Stie Ca Triunghiul ABC Este Ec
Doi Turisti Pleaca Unul Sore Celalalt, In Acelasi Timp, Din Doua Arase Diferite. Primul Are O Viteza De 4 Km/h, Iar Al Doilea Merge Cu 100m/minut. Cati Kilometr
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Urmatorul Exercitiu:Precizati Valorile Morfologice Ale Cuvintelor I Din Textele: ,,-Unde-i Bubico?...Nu E Bubico!...''
Un Optician Are Trei Perechi De Lentile Diferite Pe Care Apar Inscrise Notatiile +4 Dioptrii,-5 Dioptrii,respectiv + 10 Dioptrii.a)Ce Semnificatie Au Aceste Not
Descompuneti 2x Patrat -7x+3
Vreau Sii Eu Un Text argumentativ Despre Stiinta