RO Study
👤
Molena3
Molena3
16-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Răspuns :
Robertinni
Robertinni
17-10-2018
rezolvarea exercițiului este în atașament.
/rfd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Trunchiul De Piramidă Patrulateră Regulată ABCDA'B'C'D' Are L = 5√6 Cm, 1 = = 3√6 Cm Cm Şi M = 2√6 Cm. Calculați Aria Unei Fețe Laterale. Tematică.
Baza Mare A Unui Trapez Isoscel Este Diametrul Cercului Circumscris Trapezului. Latura Laterală A Trapezului Este De 15 Cm, Iar Înălțimea De 12 Cm. Determinați
Am Nevoie Urgent Dau Coroana
Calculați: A.( 1/2 + 3/4 + 5/6)+( 1/2 + 1/4 + 1/6 ) B.( 3/2 + 7/5 + 5/9 )+( 3/2 + 8/5 + 22/9 )AM NEVOIE URGENT!DAU COROANĂ
Harta Mentala A Cartii „Jocul Cu Margele De Sticla”repedeeee Va Roooogg
2⁶⁴⁰+3¹²⁰ Este Divizibil Cu 5? Va Rog Spunetimi
A. ,,În Timpul Dictaturii Regale (Februarie, 1938-Septembrie, 1940), Legislația Antisemită Adoptată de Guvernul Goga A Fost Menținută În Vigoare, Aceasta Având
Alcatuieste 5 Propozitii In Care Cuvantul Carte Sa Aiba Cele 5 Cazuri. Nominativ, Genitiv, Dativ, Acuzativ, Vocativ
In Vacanţa De Iarnă Cei 26 De Copii Din Clasa Mea Au Citit Fiecare Câte Una, Două Sau Trei Cărți. Sunt Tot Atâţia Copii Care Au Citit Câte O Carte Ca Și Cei Car
Mam Gândit La Un Nr. Îl Împart La 7,catul Obținut Ii Adaug 7.suma Obținută O Înmulțesc Cu 8,iar Din Produsul Obținut Scad 12 Și Obțin 60.numarul La Care Ma Gând