RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-10-2018
Engleza
a fost răspuns
dau coroana!! Urgent!! repede
Răspuns :
Deea131995
Deea131995
16-10-2018
Deci din cate inteleg eu ca scrie acolo, la prima nu se potriveste “red”
La adpua nu dse potriveste “balls”
La a 3-a “brown”
La 4 habar nu am ce ii a 2-lea cuvant si ultimul presupun ca-i winter... atunci de acolo elimini ne nu ii anotimp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Adjectivele Din Textul Urmator: ''Strange-ma In Brate,iubito,strange-ma Tare, Cum Ai Strange Un Prunc, Nu Un Aspru Barbat Pregatit De La Prag Pe
PLZ CLASSA A 5A . 1) Scrie O Propozitie In Care Adjectivul Istet Sa Devina Substantiv . 2)exemplificati Doua Functiii Sintactice Ale Adjectivului
As Dori Sa Fac Compunerii Despre Ziua De Azi (scoala Altfel)
Cum Puteti Comenta Proverbul ,,o Nuca Nu Suna Singura In Sac,,
Adjectivele Fragede Si Albe Din Versul "Sunteti Fragede Si Albe" Sunt In Cazul Nominativ?
Va Rog Sa Imi Raspundeti Corect La Urmatoarea Propozitie Pronumele Dumneata Este Pronume De ... Pronumele Eu Este.... Partea De Vorbire Are Exprima Un Nr. Se Nu
Care Este Regnul Ghepardului?
Calculati Lungimea Laturii Si Lungimea Inaltimi Unui Triunghi Echilateral Stiind Ca Aria Sa Este: a) 25√3 Cm² b) 3√3 Cm² c) 49√3 Supra 2 Cm²
Calculati Lungimea Laturii Si Lungimea Inaltimi Unui Triunghi Echilateral Stiind Ca Aria Sa Este: a) 25√3 Cm² b) 3√3 Cm² c) 49√3 Supra 2 Cm²
Aflati X,y,z Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 0,1 ; 2 Supra 5 ; 1 Supra 3 Si Ca Suma Lor Este 1