RO Study
👤
Andruska10
Andruska10
16-10-2018
Matematică
a fost răspuns
La primul va rogggggggggggggg
Răspuns :
Droboionela8
Droboionela8
16-10-2018
8, 4, 81, sper ca e corect nustiu precis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F(x)=e La X + E La Minus X Supra 2 Intervale De Monotonie Si Daca Functia Este Convexa Pe R. Stie Cineva Cum Se Rezolva?? Mulțumesc
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Forma Verbala Subliniata In Text.Adica Forma Asta ( nu Mantuie )
Determinati Elementele Urmtoarelor Multimi:a)D18=b)D20=c)D35=d)B={x∈N*|x∈M5,x<35}=e)C={x∈N|x∈M7,14<x<45}=
1.Determinati Ultima Cifra A Numerelor:a)a=7+7²+7³+....7⁴³b)b=3°+3¹+3²+3³+...+3⁴²c)c=8+8²+8³+...+8⁸⁸2.Determinati Ultima Cifra:a)71¹⁰⁰⁰⁰⁰⁰¹b)1009⁹⁰⁰¹c)77³⁶+77³⁷
Imi Puteti Spune Pe Scurt Cum A Aparut Universul?
Vreu Si Eu Propozitii Cu Expresiile : Ropot Dulce, Luna Zace, Fluturi Mici, Fluturi Albastri . Multumesc !!
Imagineaza-ti Ca Esti Fram. Scrie O Scrisoare De 10-15 Randuri In Care Sa Le Prezinti Celorlalti Ursi Cum A Decurs Reintalnirea Cu Copiii De La Circ .
Precizeaza Felul Propozitiei Din Textul De Mai Jos.Invatat E Omul Care Nu Mantuie Niciodata De Invatat
Trei Luni Consecutive Al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural De Saptamani.
Cine Imi Spune Si Mie Un Dialog Intre O Buburuza Si O Lacusta De Vreo 4-5 Randuri.