👤
a fost răspuns

De facut un eseu cu tema:"De ce pleaca oamenii peste hotare".VA ROG.IMI TREBUIE URGENT!!!

Răspuns :

De ce pleaca oamenii peste hotare?
Asta este o intrebare buna...Dar oare s-a gandit cineva ce este in sufletul lor atunci cand pleaca sau ce simt familiile lor.Va zic eu ca nu s-a gandit nimeni.
In inima lor si a celor dragi este multa tristete pentru ca isi parasesc familia, tara si locurile in care au trait, dar pleaca cu speranta ca in strainatate vor avea un trai mai bun, cu salarii decente, strazi fara gropi sau cladiri care cad la cel mai mic cutremur...Ei spera ca intr-o zi, cand se vor intoarce acasa vor gasi o alta Romanie o Romanie faca cladiri subrede sau gropi cat vezi cu ochii, ca vor gasi parcuri frumoase, scoli dotate cu banci noi si manuale frumoase si spitale cu aparatura performanta.
Si va mai intreb ceva...V-ati gandit ca problema este la noi si nu la oamenii care pleaca?
Sper ca te-am ajutat...!!! (scz daca e vreo greseala)

Cu timpul fiecare om isi face cate un plan pentru viitor , iar unii dinte ei aleg sa mearga  peste hotare . Unii dintre noi ne-am pus de multe ori intrebarea de ce aleg sa facă asta. In opinia mea din dorinta de a avea un trai mai bun si un loc de munca bine platit . Daca si in tara noastra ar exista locuri  numeroase de munca si salarii cel putin bune sunt sigura ca nici un om nu ar mai parasi-o si chiar mi-as dori acest lucru!