RO Study
👤
Andrei9942
Andrei9942
16-10-2018
Limba română
a fost răspuns
care este antonimul cuvântului defect!
Răspuns :
BoosterAnswer
BoosterAnswer
16-10-2018
defect-calitate
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
QLink
QLink
16-10-2018
calitate, virtute, merit, perfectiune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Turist A Parcurs In Trei Zile Distanta De 140 Km. In Prima Zi Turistul A Parcurs 3 Șeptimi Din Toata Distanta, A Doua Zi Turistul A Parcurs 3 Cincimi Din Din
TEMA LIMBA ROMANA ; MANUAL HUMANITAS. 3/106 Analizati, Dupa Modelele Date, Pronumele Si Adjectivele Pronominale Nehotarate Din Textul Urmator:,, Toti Stiau Ca B
Daca Un Numar Se Aduna Cu Dublul Si Cu Triplul Sau Se Obtine Suma 612.Care Este Nr.?Cu Segmente... Asa ____REPEDE
Din Ce Este Facut Ceasul Si Radacinamateria
Va Multumesc Din Suflet Si Daca Se Poate Mai Am Un Exercitiu verifica Relatiile Si Completeaza Cu Adevarat Sau Fals 6ori(9-3)=(8-3)ori6 Si
Ce Mod Are In Fata Prepozitia A
In Trei Zile ,dintr-o Livada S-au Cules 784 Kg De Mere.Stiind Ca In Prima Zi S-au Cules De 4 Ori Mai Multe Kg Decat In A Doua, Iar In A Treia Zi Jumatate Din Ca
Puteti Sa Imi Formulati O propozitie In Care Substantivul "pian " Sa Fie Complement Direct?
Construiti Locutiui Adjectivale,uitilizind Diferite Substantive ( La Alegere ) Plin De... Lipsit De... Bun De ... Rau De... Help My!
Scrie In Ordine Cifrele Arabe Care5 Cifre consecutive Se Pot Scadea Din 30,astfel Ca Rezultatul Sa Fie Cu Zero.