RO Study
👤
Mariaparaschiv44
Mariaparaschiv44
16-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-ma va rog !
Răspuns :
Bunutu65
Bunutu65
16-10-2018
652+137=789
381+137=518 etc
dincolo faci cu minus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ionut Este In Vacanta La Buncii Sai Din Slanic Moldova. Astazi, Ionut Si Bunicul Si-au Propus Sa Urce 300 De Trepte. La Un Moment Dat Ionut Se Opreste Sa Se Odi
Triunghiul ABC Cu M(<BAC)=90 De Grade Si AB=2. Din Puctul A Se Construieste Inaltimea AD, D Apartine(BC) . Se Stie Ca M(<DAC)=2*m(<BAD). Determinati M(
Pretul Unui Televizor S-a Marit Cu 10% .Dupa Un Timp , Noul Pret Al Televizorului S-a Micsorat Cu 10% .Dupa Aceste Doua Modificari Televizorul Costa 1980 Lei .D
O Baterie Cu Tensiunea Electromotoare De 5V Are Tensiunea La Borne De 4V Cand Debiteaza Un Curent Cu Intensitatea De 1A.Determina Rezistenta Circuitului Exterio
Stie Cineva Cum Se Calculeaza lungimea In Km De La Un Punct La Altul De Pe Harta Cu Ajutorul Retelei De Grade,stiind Ca 1 Grad De Pe Harta are 111 Km(reali)?
Bunicul Are Atatia Ani Cat Mine Si Parintii La Un Loc.Determinati Ce Varsta Are Fiecare Membru Al Familiei,daca: -eu Am Varsta Egala Cu Cel Mai Mare Nu
Ce Este Celula Si Ce Functii Are ?
Suma Dintre Dublul Primului Nr. Si Triplul Celui De-al Doilea Este 2488. Impartind Primul Nr, La Sfertul Celui De-al Doilea Obtinem Catul 3 Si Restul 2. Aflati
Ce Cladiri Se Vad De Pe Luna ?Adica Stiu De Marele Zid Chinezesc, Palatul Parlamentului Si.. ? :)
Stie Cineva Cum Se Calculeaza lungimea In Km De La Un Punct La Altul De Pe Harta Cu Ajutorul Retelei De Grade,stiind Ca 1 Grad De Pe Harta are 111 Km(reali)?