RO Study
👤
Chivuburlacuown6vv
Chivuburlacuown6vv
15-10-2018
Fizică
a fost răspuns
ajutati-am va roogggg
Răspuns :
Trollea
Trollea
15-10-2018
1 min (așa cred acum nu știu exact daca e bine dar eroarea poate sa fie și mai mica , depinde)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trapezul Isoscel ABCD Cu AB Paralel Cu CD Masura Unghiului C=45de Grade Se Cunosc BC=4√2cm Si DC=10 Cm.Calculati Lungimea Bazei Mici AB.Calculati lungimile D
300g Solutie Reactioneaza HCL De Concentretie 36,5% Reactioneaza Cu O Solutie NaOH De Concentretie 40%. A)cantitatile Produsilor De Reactie B) Masa Solutiei De
Un Magazin A Vindeți Intr-o Zi Mătase, Pînză Si Stofa In Total 47,2 M Știind Ca Magazinul A Vîndut Pînză Cu 16,2 M Mai Multă Decît Mătase Si Stofa Cu 5 M Mai Pu
Scrieti Un Text -reactia Cititorului-despre Poezia" La Mijloc De Codru De" De M. Eminescu Ajutatima Imi Trbuie Urgent!!!
Calculati Masura Unui Triunghi Dreptunghic ,stind Ca Modulul Diferentei Masurile Unghiului Ascutit Este De 14 Grade
Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceste Exercitii,va Rooog Mult,in Afara De 2 Si 3
Propozitii Cu Linia De Dialog
Determinati Nr A Si B Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 5 Si 8 Iar Difernta Lor Este Egala Cu 45
A)Completati Spatiile Punctate Cu Formele Potrivite Ale Verbului A Fi. Ce Fel De Predicate Veti Obtine? Aceasta Haina....din Stofa Groasa. Acela...colegul Meu.
Intr-un Vas Cu Volumul V L Se Introduc 5 Moli [tex] H_{2 [/tex] Si 2 Moli [tex] I_{2 [/tex]. Vasul Se Incalzeste La T=553K. Stiind Ca La Aceasta Temperatura, [t