👤

O compunere care sa contina o intamplare bazata pe proverbul "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face"

Răspuns :

Eram la mare cand a nceput totul. Vara ma purta pe aripile vantului catre marea albastra precum cerul de opal. In fiecare zi se intampla la fel pana cand am intalnit-o pe Madalina. Era o fata tot de 13 ani, zvelta, amabila si mereu cu zambetul pe buze. Intr o zi cand mergeam spre plaja, ne am intalnit cu Matei, un vechi coleg de al meu. Ne am salutat. Fericiti, am mers toti 3 spre nisipul alb de fierbinte ce era. Acolo, aducandu mi aminte de nazbatiile pe care le facea Matei in clasele mai mici, i le am povestit si Madalinei care a ras cu pofta. Matei s a suparat dar pe moment nu am inteles de ce. Dupa un moment de liniste profunda Matei spune, in gluma, ca eu in clas a 2-a am alunecat in a cazut pe holul scolii. Madalina a ras si de aceasta data iar eu m am suparat. Atunci Matei a spus: -Vezi, ce tie nu iti place, altuia nu i face! Avea dreptate. Am plecat cu totii bucurosi spre hotel cu gandul la patania noastra. Am zambit. Sfarsit. Eu am facut o. Va rog sa nu o stegeti ca nu ar fi frumos. Multumesc. Sper ca am fost de ajutor.