RO Study
👤
Anamihaela36
Anamihaela36
15-10-2018
Limba română
a fost răspuns
asociază cuvine cu marinimoasa
Răspuns :
Riannaiuliana2419
Riannaiuliana2419
15-10-2018
Darnica, generoasa, milostiva, blândă, inimoasa, înțelegătoare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent!!!!!!!!!!!! DAU COROANA delimitati Prin Bare Oblice Si Cifre ,propozitiile Din Fraza Data Si Indicati Mai Jos Numarul De Tipul Fiecarei Propozitii Abia
Daca Am (-1)la Puterea A Doua Se Schimba Semnul ? Adica Vine 1 ? Fara Minus ?
Work In Groups. Play A 'chain Game'. Begin: If I Won A Lot Of Money In The Lottery... Example: A. If I Won A Lot Of Money In A Lottery, I Would Buy A Luxury Ca
Va Rog Ajutati-ma ! Diferenta A Doua Numere Este 63 Iar Rezultatul Impartirii Acelorasi Numere Este Catul 11 Si Restul 3 . Aflati Numerele. Suma A Doua Numere
Cifra Zcilor De Mii Din Numar 283 356 Poate Fi Scrisa Cu Produs: A.4+4 , B.2x4, C.8:2, D.3x3
As Dori Sa-mi Datti Cate Zece Formule Initiale,mediane Si Finale.
Dupa Doua Cresterii Consecutive De Preturi ,prima Cu 10%,iar A Doua De 15%,un Obiect Costa 2277 De Lei .Care A Fost Pretul Initial Al Obiectului?
Heii. Vreau Si Eu O Compunere De 10-15 Randuri , In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Conditiile Pe Care Trebuie Sa Le Ofere Turistilor Proprietarii De Hotelui,
Alcatuiti Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte: Cu Hurta Cu Duiumul In Pripa De-a Valma De-a Dura Daca Propozitiile Sunt Mari Pun Cor
Faceti O Compunere Cu Titlul ,,Cum Ar Arata Comuna Mea Daca As Fi Primar''