RO Study
👤
DragosLoveCats
DragosLoveCats
14-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma la 11
Răspuns :
Mikkka
Mikkka
15-10-2018
Am atasat rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poatte Explica Cineva Cum Se Fac Exercitile De Genul Asta? (-7+12-15) : (8-17+7) = (unele Sunt Si Cu Puteri ) Cine Imi Explica Regula Are Funda
Pentru 6 Kg De Lămâi Și 4 Kg De Portocale Sau Plătit 4.200 RON Iar Pentru 5 Kg De Lămâi Și Două De Portocale Sau Plătit 305000 RON Cât Costă 1 Kg De Portocale D
25-3*[2+(3+x):3] = 7
Daca Impartim Un Nr Natural Nenul La 50 Ne Da Restul 47. Ce Rest S-ar Obtine Daca Am Imparti Acelasi Nr La 10?
Dublul Unui Numar Este Mai Mare Decat Sucesorul Acelui Numar Cu 15. Predecesorul Numarului Este
Fie D Mijlocul Ipotenuzei [BC] A Triunghiului Dreptunghic ABC. Daca E Si F Sunt Proiectiile Punctului D Pe Catetele [AB] Si [AC] Aratati Ca BC=2EF.
Pe Două Rafturi Ale Bibliotecii Mele Am Același Număr De Cărți Dacă Transfer 10 Cărți De Pe Primul Raft Pe Cel De Al Doilea Atunci Pe Primul Raft Vor Fi De Două
,podberite Kdanim Clovam Susestvitelnie Mujscova Jenscovo I Sredneva Roda. Balsoi. Balsaia Bolsoe
Scrieți Sinonime Contextuale Pentru:mă-ngână,dulci, Purtători, Zâmbind.Repede Va Rog
Care. Este. Semnul. Mai. Mare. Si. Semnul. Mai. Mic