RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-10-2018
Matematică
a fost răspuns
punctul c va roggg multtttt
Răspuns :
Galeks13579p5ds21
Galeks13579p5ds21
14-10-2018
......................
Answer Link
Amandine21006
Amandine21006
14-10-2018
sper că te-am ajutat <3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliti In Care Dintre Cazuri, Triunghiul ABC Este Dreptunghic (indicati Unghiul Drept)a)AB = 8 Cm , BC = 15 Cm, AC = 17 Cmb)AB = 2√3 Cm, BC = 6 Cm, AC = 2√6c
Suma a 2 Nr Este 935.Aflati Cele 2 Nr Stiind Ca 2 Supra 3 Din Primul Numar Reprezinta Un Sfert Din Al Doilea Numar.
Care Sunt Tarile Si Capitalele Prin Care Trece Dunarea???
Formati,cu Ajutorul Sufixelor,adj. De La Subst.indicate:baba,ciolan,femeie,rugina,sapatamana,visina.-trb Scris Adjectivul Si Sufixul..
Specificul Profesional Al Diferitelor Zone Geografice. Heelp :)) Chiar Nu Gasesc Pe Net X_X Ty :*
Construiti Intrebarea Pentru Urmatorul Raspuns :Acelas Penar Si Aceeasi Guma .I-am Intalnit Ieri In Fata Acestui Magazin .
La Ce Inaltime S-a Ridicat Uniform Un Obiect Cu Masa De 5kg,daca Forta Aplicata Asupra Lui A Efectuat Un Lucru Mecanic De 100 J ?...va Rog Ajutatima Ca Nu Intel
Salut Tuturor Ma Puteti Ajuta Sa Rezolv Exerciciul Sa Se Arate Ca [sin (180grade -x)*sin(270grade -X)*cos(360grade-x)*tg(90grade-x)]/ [sin(90grade+x)*sin(360gra
Rezumatul Baltagului Dacă Puteţi Să Mi-l Face-ţi Şi Mie Fara Ajutorul GOOGLE ! TPU Sau Altele Pliss ! Urgent !!!
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva diferenta A Doua Numere Este 204.daca Impartim Primul Numar La Al Doilea obtinem Catul 8 Si Restul 1.alflati Numerele