RO Study
👤
Alialin
Alialin
14-10-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog repede..........
Răspuns :
Zuzy898
Zuzy898
14-10-2018
Trimite poza cu texul ca eu nu il am
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Cucerirea Daciei De Catre............, Se Desfasoara Un Intens Proces De........... La Care Contribuie Mai Multi Factori, Printre Care Si .................
Care E Predicatul Nominal Din Propozitia : Muntii Din Carpatii Meridionali Sunt Cel Mai Greu De Urcat ? URGENT
Perimetrul Bazei Unei Piramide Triunghiulare Regulate Este De 18√3 Cm, Inaltimea Este De 4 Cm iar Apotema Piramidei Este De 5 Cm. Sa Se Afle Aria Laterala, Aria
Precizeaza Functia Sintacta A Verbelor La Modul Conditional Optativ As Fi Tot,,ar Fi Fost, Si Ar Fi Dus
Ascult_ Ce Mod Si Timp Este?
Demonstrati Ca A Fi Libernu Inseamna Sa Faci Tot Ce Doresti
Explicatimi Va Rog Cuvintele A Se Alinta Cum S-alinta Cioara-n Lata Fi Piatra De Moara In Casaa Fi Busuioc De Pus La Icoanea Fi Vai S-amar De Pielea Cuiva
Ajutati-ma Va Rog Sa Fac Schema Frazei,sa Subliniez Predicatele Si Sa Marchez Propozitile In Urmatoarele Versuri:La Noi Codri Verzi De BradSi Cimpuri De MatasaL
Indentificati Verbele La Infinitive Din Propozitia Urmatoare :Acu N-are Cine Ma Spala,n-are Cine Ma Ingriji ......n-are Cine-mi Spune O Vorba Buna .....
Ce Trb Sa Scriu Ddaca Mi Se Da La Teza Sa Fac : EXPRIMAREA OPINIEI DESPRE MESAJUL UNEI OPERE ???vreu Cuvitele Voastre !