RO Study
👤
Iures12
Iures12
14-10-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutați-mă pe brânci. ro
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-10-2018
2 - numarator
4 - numitor
2/4 = fractie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Greutate Are Un Tren Care Merge Cu Viteza Constanta De 54km/h Daca Puterea Motorului Locomotivei Este 270 KW, Iar Forta De Frecare Este De 250 De Ori Mai Mic
Cum Se Socoteste 3 Radical Din 7 Plus 2 ?dar Radical Din 7 Plus 5 Cat E ?
O Propozitie In Care Subiectul Sa Fie Pronume Personal.
O Compunere Cu Titlul 'o Mare Rusine'......
Pretul Unei Napolitane Este Dublu Fata De Cel A Unei Banane.maria Cumpara 3 Napolitane. Cate Banane Poate Cumpara In Loc A 5 Napolitane?
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Prezentare La Lb. Engleza Despre O Minune A Lumii.Am Proiectul De Final De Clasa A IX-a Si Nu Am Nicio Idee Despre Ce As Putea Vorbi
1.Give The Names Of Five Colours And Use Each One In A Sentence.2. Give The Names Of Two Pretty Things And Two Beautiful Ones. Use Each In Av Sentence.3. Give T
3. Triunghiul ABC Este Echilateral , AD _|_ BC, AD=2√3 Cm.a)Lungimea Segmentului AB Este Egala Cu ...cmb) Lungimea Segmentului BD Este Egala Cu ...cmc) Aria Tri
Identificati O Inversiune, Doua Comparatii Si O Personificare Din Urmatorul Text :Ardeau Ca Nişte Facle Vii,în Vârf De Firave Tulpini.Îşi Înălţau Râzând Zglobii
Urgent!Ofer Destul de Multe puncte!Demonstrati Teorema :Fie C(o,r) Un Punct M Exterior Cercului Si A Si B Punctele De Tangenta Ale Tangentelor Din M La Cerc,atu