Răspuns :
Dar atunci când mama lui Kelvin, Dawn, a auzit noutatile, ea si-a facut griji. "De curând ce am aflat ca el a câștigat JACKPOT-ul, am plâns. Nu ma intelegeti gresit-eu nu vreau ca el sa întoarcă banii! Dar este mai ușor sa întretii o sumă mai mică. Ma tem că oamenii o sa se folosească de el. " Profesorul său de la școală a fost puțin îngrijorat. "Desigur ca sunt fericit pentru Kelvin dar nu cred ca este corect ca o persoană sa castige o asemenea suma mare de bani. Sună un pic imoral într-un fel. "Kelvin începe să se adapteze la noua lui viața. El acum își poate permite să își vadă echipa favorita de fotbal, rangerii(? aici nu-s sigura de traducere), să joace acasă orice isi doreste. De fapt, el își plănuiește să își cumpere o exclusivă caseta executivă la pământ, care costă 30 000 de lire. El deasemenea a dat o sumă mare de bani tatălui său, care a renunțat la slujba din cauza bolii. Totuși, câștigarea Loteriei a adus propriile probleme. De când a câștigat banii, Kelvin a primit o grămadă de scrisori de început de la străini și carități, plus zeci de scrisori și apeluri de telefon de la "cele care vor să fie (anumitele) " iubite. "Sunt zile când vreau ca tot să revină la normal", spune Kelvin. " Desigur, imi place sa am banii, dar lucrurile nu vor mai fi niciodată aceleași. "
Sper ca te-am ajutat:)
Sper ca te-am ajutat:)