RO Study
👤
Lionaly79
Lionaly79
13-10-2018
Matematică
a fost răspuns
2 ori 3 la puterea 21 --3 la puterea 50
Răspuns :
Carla8119
Carla8119
13-10-2018
(3la puterea 21 )totul la puterea 2 (3la puterea 50 ) totul la puterea a 2 =(3 la puterea a 21 minus la puterea 50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Peoiectiile Catetelor Pe Ipotenuza Unui Triunghi Dreptunghic Au Lungimile De 9 Cm Si Respectiv De 16 Cm. Lungimea Inaltimii Corespunzatoare Ipotenuzei Este De..
Corectează Prin Rescriere Textul Următor,explicând Natura Greșelilor: -Las' Va Vam Găsit Eu Ac De Cojoc.De Acum Dormi-ți,dormire-ați Somnul Cel De Veci,ca Va
Care Este Numarul De O Zecime Dintr.un 1 Dm ? A) Milimetru B) Centimetru C) Metru D )kilometru
Îmi Spune Și Mie Cineva Un Animal Care Depune Ouăle În Stup Și Are 5 Litere Dintre Care A Doua Este A ?????
Exercitiul 13 .va Rog Frumos
Tema Poeziei "Dorinta" De Octavian Goga
O Compunere Narativa De 15 Randuri Cu Titlul Scăparea De Pe Vas Si Sa Fie Cu Pieati Va Rog Dau Coroana+ 15 Puncte!!! Daca Imi Raspundeti La Orice Alta Întrebar
Numărul Zerourilor In Cre Se Termina Produsul Primelor 21 De Numere Naturale Nenule Este Egal Cu....
Scrieti Toate Nr Care Impartite La 7 Dau Catul 14 Si Restul Variabil
Pentru Carnaval Elevii Unei Scoli Pregatesc 1000 Baloane Rosii, Galbene Si Albastre. Daca 516 Nu Sunt Rosii Iar 718 Nu Sunt Galbene, Afla Cate Baloane Au Fost