RO Study
👤
Blonda78
Blonda78
13-10-2018
Engleza
a fost răspuns
Cum se scrie în limba engleză tort
Răspuns :
Alexianic
Alexianic
13-10-2018
in engeza
tort-cake.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceți În Engleză, Fără Google Translate ! 1. O Mașină De Spălat Este Pentru Spălatul Vaselor. 2. De Cât Timp Îl Cunoști Pe John? Îl Știu De 2 Ani. 3.Poți S
Construeste 4-5 Enunturi, Folosind Diverse Pronume Demonstrative La Diferite Cazuri.
De Caracterizat Pe Elisabeta I (intii)
Transformati Constructiile Pasive De Mai Jos In Constructii Active Si Aratati Ce Parti De Propozitie Devin Subiectul Si Complementul De Agent:Macheta A Fost Fac
Sa Rotunjim Numerele-183 574,647 863,457 374,153 873,876 509 La Mii,zeci De Mii,sute De Mii.multumesc Mult
Ce Inseamna ??? d(D,AN)=d(B,AM)
Daca Un Romb Are Lungimea Laturii Egala Cu 40 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 64 Cm , Atunci Lungimea Celeilalte Diagonale Este Egala Cu ... Cm.
Ma Ajuta-ti Si Pe Mine La Ceva Foarte Simplu Va Roggg... Nu Imi Vin In Minte Acum... Ce Tipuri De Magazine Sunt In Oras?
Help Repedeee!!! Dau Cel Mai Bun Raspuns!!!! Comentati Urmatorul Epitet "nuieluse Mladioase" Din Naratiunea In Padurea Petrisorului De Mihail Sadoveanu!!!! Mult
A)Gasiti Regionalisme In Fragmentul Din " Amintiri Din Copilarie" Si Precizati Formmele Literare Ale Acestora. B) Dati Verbe Sinonime Urmatoarelor Espresii.