RO Study
👤
Apostuana81
Apostuana81
13-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Propoziții cu deodată
Răspuns :
Madalinastog934
Madalinastog934
13-10-2018
Mergeam linistit pe strada si deodata a aparut un caine mare si fioros in fata mea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Exercitiul 1 .Va Rog Frumos Sa Nu Faceti In Bataie De Joc . Va Rog Foarte Frumos Sa Ma Ajutati .
Te-ai Hotărât Să Îți Donezi Animalul De Companie,deoarece Trebuie Să Te Muți În Străinătate . Redactează Un Anunț De Mică Publicitate Pentru A-i Găsi Un Nou Stă
Construieste Fraze , Adaugand Cate O Propozitie Subordonata In Urmatoarele Structuri: a) Oraselul Mi S-a Parut Imens......... b)In Mijloc Se Afla Un Brad.......
Ionel Face Sport De 3 Ore Pe Zi.cit Sport Face Intr-o Saptamana . Dar Intr-o Luna
1.Familia Lexicala A Cuv Bun. 2.Numeste Tipul Uman Pe Care Il Reptezinta Fiecare Dintre Cele Doua Personaje. 3.Formuleaza Tema Textului. 4.Rezuma Morala Fabulei
Toată Pagina Va Rog... Am Nevoie Urgent...
Gasiti Sinonime Pentru Jale Prapad Ochitor
Cum Se Rezolva Sn =(2x+29)n/2. Sn =165 Dar Nu Îmi Dau Seama Cum Ajunge La X=2....ajutor
Dau Coroana Dar Imi Trebuie Repede Si Corect Sa Se Afle Numarul Necunoscut (a) Din Egalitatea: 60-10:(37-4×a)=50
Se Considera Determinantul D = X1 ,x2 ,x3 , Etc .unde X1, X2, X3 Sunt Solutile Ec X^3-3x+2=0 b) Sa Se Arate Ca X1 La A Treia + X2 La A Treia + X3 La A Treia =